Tobias Haglund startade TOBITEX 1993 i Sveriges Trikåcentrum, då i den lilla byn Gällstad i Västra götaland. Initialt importerades några enkla modeller av strumpor i eget varumärke och såldes till marknadsknallar och små butiker i Sjuhärad med omnejd. Sedan dess har vi hunnit växa ur lokalerna flera gånger och flyttade senast 2008 till en nybyggd fabriksbyggnad i Ulricehamn.

Nu efter 25 år skickar vi ca 8-9 miljoner par strumpor om året och omsätter ca 30 miljoner kronor och säljer strumpor till många kända eller mindre kända varumärken i hela Skandinavien.

Tobitex AB samarbetar idag med flera stora tillverkare i bl.a. Turkiet, Portugal. Företagen vi sammarbetar med håller mycket god internationell standard. Vi och våra fabriker har självklart certifieringar på material och arbetssätt enligt Europeiska krav.. Vi gör frekventa besök till alla våra sammarbetspartners för egenkontroll av att arbetsförhållanden & kvaliteter efterlevs.

Det textila arvet i vår bygd har i generationer lett fram till stort kunnande och ett gediget kvalitetstänkande.

Tobitex AB har ett gott ryckte. Vi är ett pålitligt företag som håller god kvalitet på produkterna, vi är också ett lagom stort företag, som med hjälp av våra leverantörer enkelt kan tillgodose alla slags förfrågningar gällande volym, pris och kvalitet.

Vi är ett flexibelt företag, om Ni som kund har speciella önskemål..

 

facebook logo

TOBITEX AB   MASKINVÄGEN 4   HESTERS IND. OMR.   52338 ULRICEHAMN SWEDEN
flagga