Tobitex AB startades 1993 av Tobias Haglund. Till en början var försäljningen ganska måttlig, bl.a. genom egen butik och ett antal marknadsknallar som första kunder. Efter ett par år tillverkade Tobitex AB produkter i eget varumärke som lanserades på marknaden under namnet DUOZONE, men efter hand tog produktionen åt andra företag allt större del, och det egna varumärket DUOZONE är idag bara ca 2 % av den totala omsättningen.

Tobitex AB samarbetar idag med flera stora tillverkare i bl.a. Turkiet, Bulgarien, Portugal och Norge. Företagen vi sammarbetar med håller mycket god internationell standard. Ökotex, ISO, BCSI och Code Of Cunduct är ledord för oss och våra partners. Vi gör frekventa besök till alla våra sammarbetspartners för egenkontroll av att arbetsförhållanden & kvaliteter efterlevs.

Det textila arvet i vår bygd har i generationer lett fram till stort kunnande och ett gediget kvalitetstänkande. Vi har en omsättning på ca 30 milj. (2017) och producerar ca 7 miljoner par strumpor till kända eller mindre kända varumärken i hela Skandinavien.

Tobitex AB har ett gott ryckte om sig att vara ett pålitligt företag som håller god kvalitet på produkterna, vi är också ett lagom stort företag, som med hjälp av våra leverantörer enkelt kan tillgodose alla slags förfrågningar gällande volym, pris och kvalitet.

Vi eftersträvar 100% korrekta och snabba leveranser. Vi är små och flexibla om kunden har speciella önskemål..


facebook logo

Vi finns på !

TOBITEX AB   MASKINVÄGEN 4   HESTERS IND. OMR.   52338 ULRICEHAMN SWEDEN
flagga